Youtube account verwijderen

Eenvoudig en snel jouw Youtube account verwijderen

Youtube account verwijderen

Ben je Youtube zat en heb je besloten om je account van Youtube te verwijderen? Wanneer je je Youtube account wilt verwijderen, dien je ook je Google+ account te verwijderen. Het is namelijk niet meer mogelijk om enkel je Youtube account te verwijderen. Youtube accounts zijn namelijk geïntegreerd met Google+. Hieronder leggen we je stap voor stap uit hoe je een account permanent kunt verwijderen.

Wat is Youtube?

Youtube is een dochteronderneming van Google. Op Youtube kunnen bezoekers video’s bekijken, delen en uploaden. Deze video’s zijn na het uploaden binnen enkele minuten zichtbaar voor andere gebruikers. Gebruikers kunnen in de meeste gevallen video’s kosteloos publiceren of bekijken. Youtube is één van ‘s werelds best bezochte websites en telt dagelijks ongeveer 300.000 nieuwe video’s.

Verwijder je Youtube account


1) Bezoek de website van Google+ en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord van Youtube.
2) Ga naar ‘Instellingen’ en scroll naar beneden totdat je Google+ uitschakelen tegenkomt. https://plus.google.com/u/0/downgrade/
3) Bevestig vervolgens dat je ervan bewust bent dat ook je Google+ account wordt verwijderd en klik op de button ‘Verwijderen’.

Andere Google-producten

Nadat je je Google+ en Youtube account verwijderd hebt, kan je nog steeds gebruik maken van overige Google-producten zoals Gmail. Ook zijn je foto’s die je geüpload hebt naar Google+ nog steeds zichtbaar via Picasa en zult ook je contactpersonen van Google+ behouden. Wel zal je geen toegang tot je Google+ account meer hebben.

Zoeken