Whatsapp account verwijderen

WhatsApp account verwijderen

Ben je WhatsApp zat en heb je besloten om je account te verwijderen? Of heb je een nieuw nummer en ben je niet meer actief op je oude account? Na het verwijderen van je account zullen je contacten geen appjes meer kunnen versturen naar je via WhatsApp.

Wat is Whatsapp?

WhatsApp is een berichtenservice waarmee gebruiken appjes (berichten) naar bekenden kunnen sturen. Je kan het vergelijken met het versturen van een sms, maar een WhatsApp bericht is kosteloos en gaat via het internet. Met WhatsApp is het ook mogelijk om een groep aan te maken, om zo berichten te versturen naar meerdere gebruikers tegelijk. Naast het versturen van tekstberichten, kun je ook geluidsopnames, foto’s en video’s met andere gebruikers delen.

WhatsApp account verwijderen op een iPhone

Het verwijderen van WhatsApp op een iPhone is uiterst eenvoudig. Volg de hier onderstaande stappen:

Stap 1: Open de app op je telefoon en ga naar instellingen.
Stap 2: Klik op ‘Chatinstellingen’ en kies vervolgens voor ‘Geavanceerd’.
Stap 3: Nu krijg je de mogelijkheid ‘Verwijder mijn account’ te zien. Klik hierop en volg de laatste stappen op je scherm.

WhatsApp account verwijderen op Android

Net als op een Iphone is het ook op een Android telefoon zeer eenvoudig om je WhatsApp account te verwijderen. Volg de onderstaande stappen.

Stap 1: Open de app op je telefoon en klik op de ‘menu’ knop.
Stap 2: Druk nu op ‘Instellingen’ en ga dan naar ‘Account informatie’
Stap 3: Nu krijg je de mogelijkheid ‘Verwijder mijn account’ te zien. Klik hierop en volg de laatste stappen op je scherm.

Verwijder Whatsapp account op een BlackBerry


Stap 1: Open de app op je BlackBerry en ga naar instellingen.
Stap 2: Hier zie je de optie ‘Account informatie’ en dien je op de BlackBerry knop te drukken.
Stap 3: De derde stap is om op ‘Verwijder mijn account’ te klikken en volg je de laatste stappen op het scherm. Nadat je alle stappen hebt doorlopen is je account definitief verwijderen.

Leave a Reply