Snapchat account verwijderen

Eenvoudig en snel jouw Snapchat account verwijderen

Snapchat account verwijderen

Heb je besloten om je Snapchat account te verwijderen? Wanneer je je account verwijderd, word je Snapchat account permanent verwijderd en zul je geen toegang meer krijgen met je inloggegevens. Echter geeft Snapchat haar gebruikers wel 30 dagen bedenktijd. Wil je toch weer gebruik maken van je account, log dan met je inloggegevens binnen deze 30 dagen opnieuw in. Je account is dan automatisch weer actief. Het verwijderen van je account kan niet via de mobiele app, maar moet worden gedaan via een browser. Hieronder leggen wij stap voor stap uit hoe je een Snapchat account kunt verwijderen.

Wat is Snapchat?

Snapchat is een mobiele app waar je met andere gebruikers foto’s, video’s en berichten mee kunt delen. Er zijn genoeg apps waarmee dit mogelijk is, maar Snapchat onderscheid zich hiervan. De berichten die je met andere gebruikers deelt, verdwijnen namelijk na enkele seconden.

Verwijder je Snapchat account


Stap 1: Ga via een browser naar de website van Snapchat.
Stap 2: Scrol helemaal naar beneden en druk op ‘Ondersteuning’ onder het kopje ‘Community’ .
Stap 3: Vervolgens druk je op ‘Mijn account & instellingen’ en daarna op ‘Accountgegevens’.
Stap 4: Nu zie je onderaan ‘Mijn account verwijderen’. Druk hierop en volg de laatste stappen op het scherm.

Zoeken