Skype account verwijderen

Skype account verwijderen

Heb je een Skype account waar je niks meer mee doet? Dan kun je je account permanent verwijderen. Hieronder leggen wij stap voor stap uit hoe je snel en eenvoudig je Skype account kunt verwijderen.

Wat is Skype?

Met Skype kunnen gebruikers via chatberichten en video- en spraakoproepen communiceren met andere gebruikers. Skype is te gebruiken op onder andere je telefoon, computer of zelfs je tv. De dienst is gratis te gebruiken. Echter is er ook een betaalde versie waarmee je meerdere mogelijkheden krijgt. Wereldwijd wordt Skype door honderden miljoenen mensen gebruikt.

Skype account verwijderen in 6 stappenStap 1: Om je Skype account te verwijderen, dien je ook je Microsoft account te verwijderen. Wanneer je je Microsoft account opheft, kun je ook niet meer gebruik maken van diensten zoals OneDrive of Outlook. Log je in op je computer met een Microsoft account? Dan zal dit ook niet meer mogelijk zijn.
Stap 2: Bezoek de volgende pagina en meld je aan met je e-mail en wachtwoord http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=523898
Stap 3: Nadat je bent ingelogd dien je te controleren of het juiste Microsoft-account wordt weergeven. Als dit het geval is dien je op ‘Volgende’ te klikken.
Stap 4: Lees de lijst en bevestig dat je alle punten hebt gelezen en hiermee akkoord gaat.
Stap 5: Er wordt nu gevraagd waarom je het account wilt verwijderen.
Stap 6: Als laatst moet je ‘Account markeren voor sluiting’ selecteren.

One Response

Leave a Reply