Schoolbank account verwijderen

Schoolbank account verwijderen

Ben je in het bezit van een schoolbank account waar je niks meer mee doet en ben je ook niet van plan om in de toekomst gebruik te maken van de website? Dan is het een mogelijkheid om je account permanent te laten verwijderen. Hieronder vind je een uitleg waarin we stap voor stap aangeven hoe je een Schoolbank account eenvoudig kunt verwijderen.

Wat is Schoolbank?

Schoolbank is een website waarop gebruikers op zoek kunnen gaan naar oud schoolgenoten. Bij het aanmaken van je profiel geef je aan op welke scholen je hebt gezeten, zodat andere gebruikers op basis hiervan oud schoolgenoten op kunnen sporen. Je kunt natuurlijk ook zelf op zoek gaan naar andere gebruikers. Schoolbank is de website om weer in contact te komen met oud klasgenoten.

Vroeger was het mogelijk om Schoolbank account te verwijderen via de instellingen via het account. Maar dat is niet meer mogelijk. Je kunt jouw profiel op Schoolbank verwijderen door te e-mailen naar service@schoolbank.nl Vermeld wel jouw accountnaam + eigen e-mailadres in de berichtgeving aan schoolbank en vraag meteen om bevestiging van verwijdering.

Update 2021: Er zijn klachten dat het emailadres service@schoolbank.nl van Schoolbank niet werkt of wordt beantwoord. Je kunt eventueel ook een opzegging naar team@schoolbank.nl sturen. 

28 Comments

  1. Pingback: Opzeggen Schoolbank - NlOpzeggen.Com juli 21, 2022
  2. Pingback: Opzeggen Schoolbank Nl - NlOpzeggen.Com juli 22, 2022
  3. Pingback: Schoolbank Opzeggen - NlOpzeggen.Com augustus 5, 2022
  4. Pingback: Mijn Schoolbank Opzeggen - NlOpzeggen.Com augustus 7, 2022

Leave a Reply