Schoolbank account verwijderen

Eenvoudig en snel jouw Schoolbank account verwijderen

Schoolbank account verwijderen

Ben je in het bezit van een schoolbank account waar je niks meer mee doet en ben je ook niet van plan om in de toekomst gebruik te maken van de website? Dan is het een mogelijkheid om je account permanent te laten verwijderen. Hieronder vind je een uitleg waarin we stap voor stap aangeven hoe je een Schoolbank account eenvoudig kunt verwijderen.

Wat is Schoolbank?

Schoolbank is een website waarop gebruikers op zoek kunnen gaan naar oud schoolgenoten. Bij het aanmaken van je profiel geef je aan op welke scholen je hebt gezeten, zodat andere gebruikers op basis hiervan oud schoolgenoten op kunnen sporen. Je kunt natuurlijk ook zelf op zoek gaan naar andere gebruikers. Schoolbank is de website om weer in contact te komen met oud klasgenoten.

Schoolbank account verwijderen in 5 stappen

Na het verwijderen van je Schoolbank account is het niet meer mogelijk om met hetzelfde email-adres of onder dezelfde gebruikersnaam opnieuw in te loggen. Je account zal permanent verwijderd worden.

Stap 1: Ga via de browser naar de volgende URL http://www.schoolbank.nl/register.html?_a=delete_form
Stap 2: Je dient een reden op te geven waarom je geen gebruik meer wilt maken van de website. Klik vervolgens op ‘Ga verder’.
Stap 3: Wanneer je zeker bent dat je je account wilt verwijderen klik je op ‘Verwijder mijn registratie’.
Stap 4 Om je verwijdering te bevestigen dien je opnieuw je wachtwoord in te vullen.
Stap 5 Je krijgt als laatst een melding te zien dat je account succesvol verwijderd is.

Zoeken