eBay account verwijderen

eBay account verwijderen

Heb je een eBay account waar je niks meer mee doet en ben je niet van plan om in de toekomst artikelen te kopen of verkopen via eBay? Dan kun je je account permanent laten verwijderen. Hieronder leggen wij stap voor stap uit hoe je snel en eenvoudig je eBay account kan verwijderen.

Wat is eBay?

eBay is het grootste platform ter wereld voor het verkopen en kopen van tweedehands artikelen. Naast tweedehands artikelen zijn er ook genoeg nieuwe artikelen te vinden. De website is in 1995 opgericht en was één van de eerste website die zich volledig richtte op rubrieksadvertentie.

eBay account verwijderen in 6 stappen


Als je eenmaal je account hebt verwijderen, is het niet meer mogelijk om met hetzelfde email-adres of onder dezelfde gebruikersnaam een nieuw account aanmaken.

Stap 1: Bezoek de website van eBay via de browser en meld je aan met je gebruikersnaam en wachtwoord.
Stap 2: Controleer of er geen openstaande bedragen zijn. Je kan enkel je account verwijderen wanneer alle verschuldigde bedragen betaald zijn.
Stap 3: Onder je naam zie je de optie ‘Accountinstellingen’ staan. Klik hierop.
Stap 4: Klik op ‘Mijn account sluiten’. Dit kun je onder ‘Mijn account’ vinden.
Stap 5: Geef een reden op waarom je het account wilt laten verwijderen. Je krijgt ook de optie te zie om een oplossing voor je te vinden.
Stap 6: Geef aan dat je je account direct volledig wilt verwijderen. Ebay zal binnen 7 dagen je account permanent verwijderen.

Leave a Reply